Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Gin Tonic Bar huren

Wil je een lekker drankje kunnen serveren op jouw feest? Denk dan eens aan een cocktailbar, zoals een moijto of een gin tonic bar.

Moijto, Cosmopolitan of een Gin tonic bar huren? Hier zijn de mooiste!

Wij bij Bar Company hebben een passie voor cocktails en feesten. Hierom hebben wij veel verschillende soorten cocktailbars. Een cocktailbar in een thema zoals onze james bond bar. Of denk aan een specifiek drankje met onze Gin Tonic bar of de moijto bar. Er kan één soort cocktail geschonken worden, maar het is natuurlijk ook mogelijk meerdere soorten cocktails te laten serveren. Denk aan een Cosmopolitan, een Sex on the Beach of de Caipirinha. Maar ook als jouw favoriet hier niet tussen staat, kan er met onze ervaren cocktailshakers van alles geregeld. Hierdoor wordt jouw feest helemaal onvergetelijk!

Als kers op de taart

Wanneer een cocktailbar op jouw feest nog niet genoeg is, bieden wij bij Bar Company ook flairtenders aan. Een flairtender zal ervoor zorgen dat jouw gasten met een open mond zullen kijken hoe hij een dans uitvoert met zijn flessen terwijl hij de cocktails bereid. Hij zal ervoor zorgen dat er over jouw feest nog lang gepraat zal worden!
Wil je kijken wat Bar Company voor je kan bieden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.