Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Maak gebruik van wegwerp soepkommen

2 min read
soepkommen

Als ondernemer van een restaurant zul je voor een uitdaging staan wanneer je soep wil gaan verkopen op het afhaal menu. Je kunt namelijk geen soepkommen uit het restaurant gebruiken. Bovendien zal het meenemen van soep ook altijd voorzichtig moeten gebeuren, maar hoe zorg je ervoor dat je een verkapping hebt waar dan niks uit kan lekken? Zo heb je ook kommen die je kunt wegwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een bakje waar je friet in kunt stoppen alleen dan waterdicht zodat je er er soep ik kunt doen. Dan zul je ook nog een deksel nodig hebben voor de soep omdat je anders alsnog de hele tas vol zal hebben zitten.

soepkommen

Veiligheid

Soep wordt natuurlijk geschonken als het nog kokend heet is. Dit is namelijk het lekkerst en zo kun je ervoor zorgen dat het ook zo lang mogelijk warm blijft. Dan moeten de soepkommen hier ook op zijn gemaakt. Wanneer de hete soep namelijk wordt geknoeid kan dit voor veel problemen zorgen. Verder zal het ook nog eens erg zonde zijn. Ook kan het zo zijn dat het wordt meegenomen zodat ze het op een bankje buiten kunnen eten. Dan zul je ook nog bestek nodig hebben wat je erbij kunt geven. Wanneer je dan een kartonnen kom hebt kun je niet met een plastic lepel aan komen zetten. Kies dan ook voor een houten lepel zodat je goed bezig bent voor het milieu. Kijk hier goed naar wanneer je het allemaal gaat bestellen.